Thaise Massage Den Bosch Veldekekade  thumbnail

Thaise Massage Den Bosch Veldekekade

Published Sep 03, 23
9 min read

Thaise Massage Deinze

Toch is het eigenlijk heel vreemd dat al die artsen in al die jaren dat we met ons kind zochten naar een goede diagnose en oplossing van al die gezondheidskwalen NOOIT over Vitamine B12 gesproken hebben - siam thai massage. Ik begrijp daar niets van, nu ik zie hoe essentieel die Vitamine is”. (36 jr.)Augustus 2012 “Ik was vaak erg moe en had veel last van mijn darmen

Het viel mij ook steeds meer op dat mijn korte termijn geheugen na mijn21e steeds slechter werd. Alsof ik watten in mijn hoofd had. Ik kon niet goed nadenken, was afwezig en was er al helemaal niet meer scherp bij. Door mijn slechte geheugen, kon ik ook niet goed concentreren en de informatie goed verwerken, wat weer invloed had op mijn studie, toentertijd.

Ze had me verteld dat als ik last had van watten in mijn hoofd en een slecht geheugen, ik me dan beter bij de huisarts kon laten testen op B12 en vitamine D.Ze vertelde me dat ook dementerenden hier als eerste op worden getest en dat veel bejaarden extra B12 injecties krijgen.

Het kan geen toeval zijn: de uitslag gaf duidelijk een tekort aan. Ik kreeg meteen B12 injecties, maar daar reageerde ik niet goed op. Ik kreeg overal hele erge acne en zelfs haaruitval en uit paniek ben ik er maar mee gestopt. Vanaf mijn 16e jaar had ik dus al erge buikklachten.

Behandelende artsen konden niks vinden, wel kleine ontstekingen, maar geen intoleranties of allergieën. Het zat volgens hen tussen mijn oren en ontstekingen kunnen volgens hen ook door stress komen, maar ook weer verdwijnen. Het kreeg al snel “prikkelbaar darmsyndroom” als naam. In de reguliere medische hoek, kon ik dus niet de oplossing voor al mijn klachten vinden.

Na lang zoeken kwam ik eerst bij bioresonantie terecht. Daar kwam uit dat ik wel degelijk tarwe-allergie en lactose-intolerantie heb en uit ervaring ook gevoelig voor suiker ben. Door dit deels te vermijden en meer op te letten werden mijn buikklachten aanzienlijk minder, maar helemaal weg ging het niet. Ik ben verder gaan zoeken op internet en zo kwam ik op de site van Menssana van dokter Hans Reijnen terecht.

Tweedehands Massage

Een deficiëntie van een alvleesklier kan namelijk ook voor spijsverteringsproblemen, allergieën en toleranties zorgen. Ik wilde na het lezen van de site meteen een afspraak maken met de natuurarts Hans Reijnen in Deurne. Hij en zijn praktijk blijft zich continu ontwikkelen en inmiddels had Hans Reijnen zich steeds meer verdiept rond de problemen van het B12-tekort.

Bij de eerste afspraak bij hem constateerde hij een groot gebrek aan Vitamine B12 bij me - bougie massage. Ik kreeg direct die twee soorten Vitamine B12 zuigtabletten voorgeschreven, in hoge doseringen. Nou, dat bleek gelukkig na een aantal weken echt de oplossing voor veel van mijn gezondheidsklachten te zijn. En van deze B12-tabletjes krijg ik helemaal geen uitslag, acne en haaruitval

Ik ben niet meer zo moe - massage zandhoven. Mijn buik is een stuk beter, rustiger, geworden, ook nu ik geen tarwe meer tot me neem. En mijn darmen reageren niet meer zo geïrriteerd. Ik heb geen blauwe plekken meer op mijn lichaam. Mijn geheugen is veel beter geworden: ik ben scherper, helderder; niet meer bezig alles met heel veel extra inspanning te onthouden

Ik ben ook assertiever geworden; ik weet nu, mede omdat ik veel helderder in mijn hoofd ben geworden, steeds duidelijker mijn grenzen te trekken. Ik ga nu ook's avonds af en toe weer uit en stappen met vriendinnen. Al met al ben ik op dit moment al zo blij hoe het nu met me gaat! Met dank aan die simpele Vitamine B12 zuigtabletjes.

“We krijgen het maar niet goed”, zei mijn tandarts. Hij vroeg: “Is er dan niet meer met je aan de hand?”. Ik had daar toen geen antwoord op. In september 2010 kreeg ik er ineens steeds meer klachten bij: ik werd steeds meer vermoeid, ik kreeg het verschrikkelijk koud, ik werd steeds meer prikkelbaar en licht ontvlambaar, terwijl ik dat juist van nature niet was (ben).

In januari 2011 had ik opeens schuim op mijn mond toen ik wakker werd. De dokter gaf mij hiervoor maagzuurremmers.en toen werd ik pas echt goed ziek. Ik las later in dat indrukwekkende "Could it be B12?"- Boek van Sally M. Pacholok (vertaald in 2011 uitgegeven bij uitgeverij Ankh Hermes in: "Is het misschien B12-tekort?" –red. massage toestellen.) dat het heel gevaarlijk is om mensen met een groot Vitamine B12-tekort maagzuurremmers te geven

Massage Scherpenheuvel

Eigenlijk zouden bij artsen en internisten alle alarmbellen moeten gaan rinkelen als ze mensen op spreekuur krijgen met maag en buikklachten. Dat ze dus die mensen NIET ‘zo maar’ allerlei maagmedicijnen gaan geven ZONDER dat ze die mensen eerst op een eventueel Vitamine B12-probleem hebben onderzocht! In elk geval: dat wist ik toen in die tijd natuurlijk nog allemaal niet.

Misschien ouderwets, maar ik vertrouwde mijn huisarts en ging daar dus heen. Ik kreeg een bloedonderzoek: leverwaarden waren heel raar en andere waarden waren net an. Maar niets verontrustend volgens arts. Niets aan de hand dus. Toen ben ik kort daarop in een delier (soort comateuze toestand met veel verwarring, apathie en krachteloosheid –red-) geraakt – ik was echt he-le-maal van de wereld af.

En ik zweette heel veel. Mijn man vroeg me wel dingen, maar ik antwoordde resoluut: "ik moet uitzieken..". Vreemd… Ik weet er ook niet veel meer van. Ik leek op iemand met een overdosis . Mijn vriendin kwam en belde de huisartsenpost. Na onderzoek ben ik met een ambulance opgehaald.

Ik was echt een heel eind heen. "Al uw bloedwaarden zijn raar", zeiden ze even later. Ze vonden wel afwijkingen in m’n longen. Kreeg ik een stootkuur prednison en antibiotica voorgeschreven. Na 3 dagen opname heb ik thuis de kuur voortgezet. Maar alle functies van mijn lichaam werden hierdoor steeds slechter; ik voelde me werkelijk steeds nóg zieker worden.

Ik las de symptomenlijst van een B12-tekort en ik schrok. Van de 32 symptomen had ik er 31! "Ga naar de huisarts en vraag om hulp" zei ik tegen mijn man. formation massage bruxelles. Ik werd weer in het ziekenhuis opgenomen. De behandelende arts zei: “U moet het verscheuren, die uitdraai met B12 gebreksymptomen van de computer, want u heeft dat ab-so-luut NIET!”

Na 9 dagen opname, en heel veel onderzoeken verder, mocht ik weer naar huis. Uitslagen afwachtend…. Maar het ging het almaar slechter. Mijn handen en voeten begonnen te tintelen, mijn spraak werd steeds gebrekkiger, ik belandde regelmatig in een rolstoel omdat ik geen kracht meer in mijn benen had. Mijn haar viel uit.

Massage Mol

Ik had een vieze plak op mijn tong, ontstoken tandvlees, ik had geen smaak meer; geen reuk; ik was heel misselijk, had een slechte motoriek; het praten leek vaak op lallen of ik had ineens geen stemgeluid meer. yin yang massage. En ik viel ook ineens meerdere kilo’s af; mijn gehoor werd slecht

Uiteindelijk ben ik in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam terecht gekomen, omdat ze in het andere ziekenhuis met mij op een dood spoor zaten. In het Erasmus durfde ik het onderwerp “Vitamine B12” eerst niet meer te noemen…..Maar door een vreemde droom, die ik op een nacht ineens had, heb ik tóch het lef gehad om over die B12 weer te beginnen.

We willen wachten tot er een orgaan bij u uitvalt. Want dan weten we waar we moeten zoeken.” Hoe moedeloos je je dan als patiënt voelt. Ik zei: “Ik lag hier binnen een kwartier bijna naakt op tafel, ik ben helemaal onderzocht door jullie (massage kobido). Ik heb mijn leven in jullie handen gelegd

Daar had ik dus niet zo veel aan. Toen kreeg ik een tip van iemand dat er een boekje over Vitamine B12 was geschreven door ene Hans Reijnen. Dat boek heeft mijn man gelezen – ik kon niet meer lezen, concentratie was te slecht. Daar las mijn man dat ik injecties B12 met juist Methylcobalamine had moeten hebben.

Maar om die zo maar op eigen houtje, zonder contact met een arts te gaan doen, voelde ook een beetje eng. Ik wist dat er een patiëntenstop was bij de praktijk van Hans Reijnen, maar toch heb ik ze, half december 2011, gebeld voor advies. Ik kreeg Jacqueline, de assistente, aan de lijn.Ik ben het vertrouwen kwijt geraakt in dokteren en internisten- en ik ben nu zelf aan het dokteren geslagen en wil B12 methylcobalamine-injecties uit Duitsland gaan nemen. Is dat een goed idee?”. En toen voelde Jacqueline op de één of andere manier gelukkig heel goed aan dat ik tóch snel naar de praktijk moest komen.

Erotische Massage Antwerpen

“Je hebt 100% een groot B12 tekort” zei Hans Reijnen na uitvoerig onderzoek. “In het Erasmus zeiden ze 100% zeker van niet”…, zei ik (massage red lights). Dus het was in feite de ene tak van de medische hoek tegen de andere. Hans Reijnen zei dat ik de mega dosering Vitamine B12 in zuigtabletvorm moest nemen: 10

En zo kreeg ik vertrouwen. En nu, anno 23 juli 2012, kan ik zeggen dat de laatste 7, 8 weken al mijn klachten beginnen te verdwijnen: Mijn haar valt niet meer uit. Ik heb veel meer energie en dat is het lekkerste. Ik heb het niet koud meer. Ik wankel en struikel niet meer.

Ik heb geen buik- en hoofdpijn meer. Stem heb ik weer – ik kon maandenlang me nauwelijks hoorbaar maken. Concentratie is veel beter, het onthouden ook - video nuru massage. Droge, zanderige ogen heb ik niet meer – ik zie ook geen vakjes of sliertjes meer in mijn ogen. Licht kan ik weer verdragen

Ik had geen controle over mijn blaas en dat is gelukkig weer terug. Mijn darmen functioneren weer redelijk. En ook zo mooi: als ik, toen ik zo ziek was, me ontlastte, was ik daarna úren uitgeput – het kostte me op de één of andere manier zóveel energie. Nu heb ik dat gelukkig niet meer.

Het erge zweten is over. Slapeloosheid is over. Bruine pigmentvlekken op mijn rug zijn verminderd. Ik heb weer een normale kleur in mijn voeten en handen – “Je hebt de handen van een dode”, zei mijn dochter, op een dag toen ik me weer eens zo vreselijk beroerd voelde, tegen me: al het bloed was eruit weggetrokken.

Bulten in mijn nek en bij mijn oren en op mijn benen zijn weg. Oorsuizen en doofheid: heb ik geen last meer van. Ik heb geen hartritme stoornissen meer. Ik heb geen tintelingen meer in handen en voeten. En ik ben niet meer zo snel geagiteerd-kribbig en ook niet meer zo somberig-depressievig en ‘zwaar op de hand’ als ik lange tijd wel was geweest (en geheel tegen mijn natuur in, overigens).

Massage Thailandais Bruxelles

Je wordt écht een andere persoonlijkheid ervan. Ik heb wel eens gezegd in die jaren dat het me zo beroerd ging: “Ik heb heimwee naar mezelf” - huile de massage. Ja, ik voel me nu als God in Frankrijk. Ik voel me een ander mens. Ik dacht toen ik zo ziek was: “O, al kon ik nog maar alleen af en toe de hond uitlaten, dan zou ik al gelukkig zijn”

Latest Posts

Hoeveel Krijg Je Terug Van Kinesist Cm

Published Jun 15, 24
4 min read

Kinesist Hoeleden

Published Jun 14, 24
3 min read

Thaise Massage Zwangerschap

Published Jun 12, 24
6 min read